Ekli dosyalar
Son düzenleme:
Latest Thread
Canımsın. Yorumlarını zevkle okuyorum. Şiir gibi yazıyorsun. Çok teşekkür ederim.Emeğine gönlüne sağlık Müge
Bi günde şaşırt beni ne olur sanki
Renkler uyumsuz seçtiğin meteryaller alakasız olsun mesela.Font okumakta zorlanılsın diyeyim ki Müge bugün solundan kalkmış
yada kimse kullanmaz bu çalışmayı diyeyim
yok her çalışma bir öncekini katlayıp geçiyor. Renklerin zerafeti,asilliği kimseye bırakmamış .
Çok beyendim
CÖZÜLDÜ - GOLDENFM İNDEX ANKARAFM İÇİN DÜZENLENDİ İNDEXİNİ KEYİFLİ YAYINLARDA KULLAN UGUR.Güzel Paylasim Index Emegine Eline Saglik Senden RICAM ANKARAFM YAZARBILIRMISIN TSK EDERIM
Teşekkür ederim.Güzel paylaşım için emegine yüregine saglik tesekkürler
Teşekkür ederim abim.Güzel paylaşımınaemegine saglık müge kardeşim
![]()
Teşekkür ederim. İstediginiz ölçüye ayarlarım.Emeklerinize sağlık Müge hanım, 900 - 600 Ölçülerine dönüşebilirmi.? almak isterim...
Radyo isminizide yazarsanız onuda yazıyım.Yeniden emeğinize sağlık, teşekkür ederim keyifle kullanacağım..
indexiniz hazır CÖZÜLDÜ - GOLD İNDEX SLOWTIME FM İÇİN DÜZENLENDİ keyifli yayınlarda kullanın.çok mutlu olurum, radyomun ismi SLOWTIME -FM- emeğinize yüreğinize sağlık...
Rica ederim.Emeklerinize sağlık, çok teşekkür ederim...
Teşekkür ederim canım. CÖZÜLDÜ - GOLDENFM MELANKOLİK VE KUMTANESİ İÇİN DÜZENLENDİ keyifli yayınlar dilerim.mügecim yine harikasin eline emeğine sağlık.. KUMTANESİ ve MELANKOLİK yazarmısın rica etsem.. 2 tane olcak![]()