Ekli dosyalar
Son düzenleme:
Latest Thread
Teşekkür ederim Karçiçegim. Önizleme açılıyor aslında sende neden açılmadı acaba.Emegine saglikk mügecim ön izleme acamadim muhakkak bir efsane cikmistir ortaya belki sorun bende dir
Senin bu güzel yorumlarına ne yazacagımı şaşırıyorum bazen Gülce. Sendede maşallah kompozisyon çok kuvvetli. Güzel yorumuna ve begenilerine çok teşekkür ederim.off offf sen böyle hayran hayran baktır bakalım müge
iki renk öyle zarif narin durmuş ki sandık kokusu gibi ,içindekileri kullanmaya kıyamazsın
ancak tekrar tekrar bakıp incitmekten korkarcasına içine çekip, yüzüne gözüne sürüp kalbine basar anılara sarılırsın sımsıkı.
gönül tezgahının sarayında sevdaya bulanmış söylenememiş sözler kadar keskin bir güzellik ve zerafet.
çok beyendim Müge dupduru maşallah.emeğine gönlüne sağlık paylaşımın için teşekkür ederim on parmak yüz marifet hanım.
Gülce massa döktürmüs hepimizin söylemek istediklerimizi bir kalemde yazmisoff offf sen böyle hayran hayran baktır bakalım müge
iki renk öyle zarif narin durmuş ki sandık kokusu gibi ,içindekileri kullanmaya kıyamazsın
ancak tekrar tekrar bakıp incitmekten korkarcasına içine çekip, yüzüne gözüne sürüp kalbine basar anılara sarılırsın sımsıkı.
gönül tezgahının sarayında sevdaya bulanmış söylenememiş sözler kadar keskin bir güzellik ve zerafet.
çok beyendim Müge dupduru maşallah.emeğine gönlüne sağlık paylaşımın için teşekkür ederim on parmak yüz marifet hanım.
Onu kullan biraz sonra bunu ayarlarız Serdar. Teşekkür ederim.Harika olmus Muge ellerine saglik 2 gun once olsaydi bunu aliridm ellerine saglik gercekten suğer olmus
olur cok ederimOnu kullan biraz sonra bunu ayarlarız Serdar. Teşekkür ederim.
Rica ederim.olur cok ederim
Yazmistim fakat tekrar belki gözden kacar diye yazicam...Emeklerinize saglik cok Güzelllll.. Rica ediyorum DENiZ FM icinde düzenlermisiniz ? sevgiler selamlar..
Deniz tesekkür ederim. Düzenlerim tabiki. Radyo ölçünü yazarsan onuda ayarlıyım.Yazmistim fakat tekrar belki gözden kacar diye yazicam...Emeklerinize saglik cok Güzelllll.. Rica ediyorum DENiZ FM icinde düzenlermisiniz ? sevgiler selamlar..
Cok Tesekkür ederim Radyo ölcüsü 600 - 900 biraz büyültmeyi düsündüm yaptimda, fakat temalar hep alt kismi yarim kaldi bu sebepten dolayi o ölcüde biraktim.Deniz tesekkür ederim. Düzenlerim tabiki. Radyo ölçünü yazarsan onuda ayarlıyım.
tamam canım ölçüyüde ayarlarım.Cok Tesekkür ederim Radyo ölcüsü 600 - 900 biraz büyültmeyi düsündüm yaptimda, fakat temalar hep alt kismi yarim kaldi bu sebepten dolayi o ölcüde biraktim.
neden radyo ölcümünü büyültünce Temalar yarim olarak görünüyor bir fikriniz varmi yardimci olursaniz cok sevinirim.Deniz tesekkür ederim. Düzenlerim tabiki. Radyo ölçünü yazarsan onuda ayarlıyım.
Tesekkür ederim tekrar yaziyim ) ( height="600" width="900" )tamam canım ölçüyüde ayarlarım.
İndexin hazır canım CÖZÜLDÜ - GECENİN KEMANI DENİZ FM İÇİN DÜZENLENDİ sorunsuz yayınlarda kullanın. @Deniz fmTesekkür ederim tekrar yaziyim ) ( height="600" width="900" )
Teşekkür ederim Canancım.wuuuu Mügecim sen bir dahisinn. harika ötesi olmus eline emegine saglik canım