Latest Thread
Teşekkür ederim.Güzel paylaşım için emegine yüregine saglik tesekkürler
Teşekkür ederim.Emeginize sağlık paylaşım için teşekkür ederim
Teşekkür ederim.Emeğine yüreğine sağlık harika paylaşım için teşekkürler tebrikler
Güzel yorumuna çok teşekkür ederim Serdar.MUGE HARİKASİN SUPER OLMUS EMEKLERİNE SAGLİK SUPERRR
Bende senin yorumuna bayıldımmmmmm Gülce. Valla bu kadar güzel yoruma cevap yazarken bayagı zorlanıyorum. Çok teşekkür ederim arkadaşım.bak gari seeeennn bu ne bu neee
kırmızı siyahın gotik havası siyah inci gibi beni benden aldı.hani bazı manzaralar olur tüm güzellikleri görmek için yavaş yavaş gidersin adeta bitmesini istemezsin.sayfayı açar açmaz o güller gözlerime takılı kaldı.gül yaprakları kalbime kalbime yağdı değdiği yerleri bahara çevirerek.
dolaşıp durdum işte nadide eser gibi zerafetin tawanından tabanına gülleri yaprakları ezmeden hayranlığımı gizlemeden.
beyenmenin ötesinde çok sevdim müge çoookk.sayfaya kurşun dökücem
paylaşımın için teşekkür ederim![]()
Teşekkür ederim @ANKARA_FM CÖZÜLDÜ - KIRMIZI GÜLLER İNDEX ANKARA FM İÇİN DÜZENLENDİ sorunsuz yayınlarda kullan.GÜZEL PAYLASIM EMEGINE SAGLIK ANKARA FM YAZARBILIRMISIN ABLAM TSK EDERIM
Rica ederim Dogan bey.Emeginize sağlık paylaşım için teşekkür ederim MUGE HANİM
Merhaba Zuhal tabiki yardımcı olurum. Radyonuzun ana sifresi varsa degistirelim. Yoksa sizim ölçünüze göre ayarliyim indexi.Merhaba
Bu Gül indexe Bayıldım ama benim radyom 600-800 onun icin kullanamiyorum. ölcüleride deistiremiyorum yardimci olurmusunuz rica etsem![]()
ölçü 800 600 mü olacak radyo ismi nedirBen fm tc den sadece yerlestirebilirim hazir indexi siz nasil yapabilirsiniz bilemiyorum. ama hersey sizin elinizde![]()