Latest Thread
Emeklerien saglik Elien pc ne saglik harika paylasim
Teşekkür ederim.Emeklerien saglik Elien pc ne saglik harika paylasim
EMEKLERINE SAGLIK MUGEM CNMMMM BU INDEXIN TEMASINI YAPABILIRMISIN BANA CNMM TSKLER ...Emeklerien saglik Elien pc ne saglik harika paylasim
Teşekkür ederim canim müsait bir zamanda yaparım.EMEKLERINE SAGLIK MUGEM CNMMMM BU INDEXIN TEMASINI YAPABILIRMISIN BANA CNMM TSKLER ...
Teşekkür ederim canim müsait bir zamanda yaparım.
SAGOL MUGEMMMMMMMMMMMMMM...Teşekkür ederim canim müsait bir zamanda yaparım.
1.5 ay tatilden sonra özlemle geldim. Forum ve temalar benim hayatım oldu sanki Gülce. insan tatilde bile tema yapmayı özlermi. Ben özledim . Delilik bu bendeki sanırım. Seni ve güzel yorumlarınıda özlemisim. Çok teşekkür ediyorum. Sevgilerr.eee hanımefendi aklımızı almaya niyetin var heralde,o ne güzel duruş ne güzel masum bakış öyle.
hüzün dağılmış yere inen gözlerden
uzakların anısı sarmış sanki piyonanun her bir tuşundan, dökülen yaprakların dalından vedaları olsada ışıltı umuda alıp götürüyor insanı.
çok çok beyendim müge.emeğine o güzel hayal dünyana sağlık.
iyiki geldin apayrı güzelikler saçtın her tarafa.
super olmus mugem emegine yuregine saglik
Teşekkür ederim Farahçim.super olmus mugem emegine yuregine saglik
Teşekkür ederim.Güzel paylaşım için emegine yüregine saglik tesekkürler
Teşekkür ederim.Emeginize sağlık paylaşım için teşekkür ederim
Teşekkür ederim.Emegine yüregine saglık harika paylasım icin cok tesekkürler.. tebrikler
Teşekkür ederim Ugur. İndexte sosyal medyaya gerek yok. Tarayıcıdanda girilebiliyor.EMEGINE SAGLIK ABLA ANKARA FM YAZARSAM M OLURUM VE INDEXE SOCIAL MEDIA EKLERSEN SUPER OLUR MESALA FACEBOOK
TSK EDERIM
Güzel yorumuna tesekkür ederim Musticann.Gene her zaman ki gibi harika bir çalışma olmuş