Welcome to Flatcast.Biz

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

INDEX radyo isteği

esraca16

Üye
Üye
Reaksiyon puanı
2
KALPGOZU FM acmak istiyorum yeni nesil flatcastx olarak radyo ismini aldım indeks ve caster centova lı olarak acmama yardımcı olurmusunuz simdiden tsk ederim....

KALPGOZU FM acmak istiyorum yeni nesil flatcastx olarak radyo ismini aldım indeks ve caster centova lı olarak acmama yardımcı olurmusunuz simdiden tsk ederim....
Bloggeriniz varmı. Kullandıgınız radyo linkini paylaşırmısınız.

flatcastx de rdyo nıkı aldım sadece ındeks ve centova yada caster kurulumu icin sizlerden yardımcı olmanızı istedim

flatcastx de rdyo nıkı aldım sadece ındeks ve centova yada caster kurulumu icin sizlerden yardımcı olmanızı istedim
Centova veya caster fm playeriniz varsa kurulur. Yoksa biraz bekleyin mixer aktif olunca yardımcı olalım.

Radyonuz kurulmuş zaten eksiginiz player. Bekleyin mixer kısa zamanda aktif olacak o zaman yayın alırsınız.

Burda caster fm player ala bilirsiniz
sonra de irame indexe eklersiniz

Üst Alt