- Reaksiyon puanı
- 4,379
TeşekkürlerEmeginize sağlık paylaşım için teşekkür ederim
Latest Thread
TeşekkürlerEmeginize sağlık paylaşım için teşekkür ederim
Teşekkürlerpaylasim için cok teşekkürlerr
Murat eger yayına gitmıyorsa boss dan sarkıları cal Buttan yayına aktarım yapRADIOBOSS ıle yayın yaparken youtubeden nasıl aktarım yapılır onunda bır ayarı varmıdır.BOSS da player 1 player 2 kısmında bırde ornek: player 3 dedıgımde orda web kısmı var oraya youtube yazdıgım vakıt tamam gırıyor boss ekranındada oynatılıyor ama o ses yayına gıtmemekte.bılgınız varsa paylasırsanız sevınırım
microfonu acacksın bossda onun üzerinden youtube yayınını aktarabılırsın yayınaoldukca basarılı bır anlatım olmus ben ılk kez bos kullanıyorum ama oncedem sam kullanıyordum ve onda youtube uzerınden strııomıx ıle sesı yayına verıyordum boss ta da aynısını yapmaya calıstım program calısıyor hem ses sevıyesı hemde yayına gıden sevıyesı hareket etmesıne ragmen yayın a ses gıtmıyor bunun ıcın yardımcı olursanız sevınırımm
Dediklerinizi uyguladım fakat shoutcas olan radyom için yayını gönderemedim, acaba biryerde yanlışmı yaptım? RadioBoss Advanced (4.9.1.0) uygulamasını indirdim, ücetli galiba bu program 2. de Ayarlar ve yayın arayüzüde farklı.Bu Rehberimizde Radioboss ile radyo yayını nasıl yapılır onu öğreneceğiz
1-Radioboss çalıştırın ve ayarlara tıklayın
![]()
2- Ayarlar panelinden Yayın tıklıyoruz
![]()
3-Açılan sayfada + simgesine tıklıyoruz
![]()
4-Yapılandırma sihirbazına tıklıyoruz
![]()
5-Icecast işaretle sonrakıne tıkla
![]()
6-Sunucu yayın bilgilerimiz dikkatli bir şekilde giriyoruz ve bitir tıklıyoruz
![]()
![]()
![]()
7-TLS/SSL işaretliyoruz bitrate hızını 96 yapıyoruz tamam tıklıyoruz
![]()
8-Yayına hazır durumdayız resimdeki yerleri işaretleyin tamam tıklayın
![]()
9-Sunucumuza giriyoruz çalıştırıp aktif edeceğiz
![]()
![]()
10-Radioboss da ayarlar yayın resimdeki yerleri işaretleyin tamam tıklayın
![]()
11-Şarkını seç play tıkla ve yayındayız iyi yayınlar
![]()
12-Burası çok önemli yayını başka dj alacaksa sizden yayın aktif deki tiki kaldırınız tamam tıklayınız yada radiobossu kapatınız
![]()
radyo linkinizi yazın yarın zıyaret edelımDediklerinizi uyguladım fakat shoutcas olan radyom için yayını gönderemedim, acaba biryerde yanlışmı yaptım? RadioBoss Advanced (4.9.1.0) uygulamasını indirdim, ücetli galiba bu program 2. de Ayarlar ve yayın arayüzüde farklı.
Teşekkür ederim. Şuan radyo hosting sitesi üstünden canlı yayında safranbolufm.comradyo linkinizi yazın yarın zıyaret edelım
Teşekkür ederim. Şuan radyo hosting sitesi üstünden canlı yayında safranbolufm.com
radyo linkinizi yazın yarın zıyaret edelım
Otodj den canlıya geçince veya canlıdan otodj e geçince yayın kopuyor sayfa yenileyip playeri tekrar çalıştırmak gerekiyor.Teşekkür ederim. Şuan radyo hosting sitesi üstünden canlı yayında safranbolufm.com
yarın ziyaretınıze gelecegızOtodj den canlıya geçince veya canlıdan otodj e geçince yayın kopuyor sayfa yenileyip playeri tekrar çalıştırmak gerekiyor.
Hocam radyonuzda sohbet yok sanırım boss konusunda nasıl yardımcı olacaz kiZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.