Latest Thread
Teman hazır @minel ask 34 CÖZÜLDÜ - YARALARIMI KENDİM SARDIM MİNEL AŞK İÇİN DÜZENLENDİ keyifli yayınlarda kullan.minel ask yazarmisin rica etsem emegine saglik
Teşekkür ederim.Güzel paylaşım için emegine yüregine saglik tesekkürler
Teşekkür ederim Gülşen. Yarın yazıp eklerim canım.Emeklerine Sağlık Müge çok hoş olmuş rc edsem GüLŞeN yazabilirmisin ?
Teman hazır @gülşen34 CÖZÜLDÜ - YARALARIMI KENDİM SARDIM GÜLŞEN İÇİN DÜZENLENDİ keyifli yayınlarda kullan canım.Emeklerine Sağlık Müge çok hoş olmuş rc edsem GüLŞeN yazabilirmisin ?
Teşekkür ederim abim.Güzel paylaşımınaemegine saglık kardeşim
Teşekkür ederim Ata.Emegine yüregine saglık harika paylasım icin cok tesekkürler.. tebrikler
emeğine saglık ceyda yazarmısın
Teşekkür ederim @asude Teman hazır CÖZÜLDÜ - YARALARIMI KENDİM SARDIM CEYDA İÇİN DÜZENLENDİ keyifli yayınlarda kullan canım.emeğine saglık ceyda yazarmısın
Merhaba teşekkür ederim Meltem. Yazarım tabiki.merhaba çok güzel tasarım olmuş emeklerinize sağlık rica etsem MELTEM yazar mısınız
CÖZÜLDÜ - YARALARIMI KENDİM SARDIM MELTEM İÇİN DÜZENLENDİ Keyifli yayınlarda kullan @MAVİBEYASmerhaba çok güzel tasarım olmuş emeklerinize sağlık rica etsem MELTEM yazar mısınız
Teşekkür ederim emeklerinize sağlıkCÖZÜLDÜ - YARALARIMI KENDİM SARDIM MELTEM İÇİN DÜZENLENDİ Keyifli yayınlarda kullan @MAVİBEYAS
Rica ederim.Teşekkür ederim emeklerinize sağlık