eline emeyine saglik bacilarin hasi buna talibim zahmet olmaz ise cCcMEKANSIZcCc ricamdir
Teşekkür ederim Gülce.emeğine gönlüne sağlık Müge
paylaşımın için teşekkür ederim.
Teşekkür ederim.Güzel paylaşım için emeğine yüreğine sağlık teşekkürler
Teşekkür ederim abim. Estagfurullah ne zahmeti. Tamamdır.eline emeyine saglik bacilarin hasi buna talibim zahmet olmaz ise cCcMEKANSIZcCc ricamdir
Teşekkür ederim.Emeginize sağlık paylaşım için teşekkür ederim
Teşekkür ederim. Yazarım tabiki.emeğine sağlık rica etsem benim dünyam yazar mısın
Teman hazır abim keyifli yayınlarda kullan. CÖZÜLDÜ - UNUTMA BAY MEKANSIZ İÇİN DÜZENLENDİ @cCcMEKANSIZcCceline emeyine saglik bacilarin hasi buna talibim zahmet olmaz ise cCcMEKANSIZcCc ricamdir
Teşekkür ederim @egenin-_-prensi https://www.flatcast.biz/konular/unutma-bay-benim-dunyam-icin-duzenlendi.73166/ keyifli yayınlarda kullan.emeğine sağlık rica etsem benim dünyam yazar mısın
Teman hazır abim keyifli yayınlarda kullan. CÖZÜLDÜ - UNUTMA BAY MEKANSIZ İÇİN DÜZENLENDİ @cCcMEKANSIZcCc
saygılar efmmyüce tanrım lütfen beni kutsa yine saygılar efmm harika bir basarı elde etmis bulunuyor ve kendisini tbrk eder bu harika basarılarının devamını dilerim ..
Teşekkür ederim Turgay.saygılar efmmyüce tanrım lütfen beni kutsa yine saygılar efmm harika bir basarı elde etmis bulunuyor ve kendisini tbrk eder bu harika basarılarının devamını dilerim ..
Teşekkür ederim Musticann.Harika bir çalışma emeğine yüreğine sağlık.....Muhteşem
rica ederimm.. saygılar efmmTeşekkür ederim Turgay.