Teman hazır @rose41 ISTEK - EDERİ KADAR ROSE İÇİN DÜZENLENDİ linke tıklayıp alabilirsin canım.mügecim bu temayı istiyorum rose yazarmısın
Latest Thread
Teman hazır @rose41 ISTEK - EDERİ KADAR ROSE İÇİN DÜZENLENDİ linke tıklayıp alabilirsin canım.mügecim bu temayı istiyorum rose yazarmısın
Teşekkür ederim.Emeğine yüreğine sağlık harika paylaşım için teşekkürler tebrikler
Teşekkür ederim Musti can.Emegine sağlık can
Müge hanım mrb... Bu temanızı çok beğendim. Emeğinize yüreğinize sağlık. Rica etsem '' Esinti '' yazabilirmisiniz? Saygılar,
Memnuniyetle yazarım tabiki. Konuyu takipte kalın lütfen. @CaroLineeselamlar Müge hanım... Bu temanızı çok beğendim. Gerçekten süper görünüyor. Emeğinize yüreğinize sağlık. Rica etsem mümkünse bu temaya ESİNTİ yazabilirseniz çok sevinirim. Saygılar,
Temanız hazır @CaroLinee CÖZÜLDÜ - EDERI KADAR BAYAN ESINTI İÇİN DÜZENLENDİ linke tıklayıp alabilirsiniz.Müge hanım mrb... Bu temanızı çok beğendim. Emeğinize yüreğinize sağlık. Rica etsem '' Esinti '' yazabilirmisiniz? Saygılar,
Süpersiniz nasıl teşekkür etsem az olur... emeğinize, yüreğinize, güzel gönlünüze sağlık... minettarım...Temanız hazır @CaroLinee CÖZÜLDÜ - EDERI KADAR BAYAN ESINTI İÇİN DÜZENLENDİ linke tıklayıp alabilirsiniz.
Rica ederim @CaroLinee keyifli yayinlarda kullannın.Süpersiniz nasıl teşekkür etsem az olur... emeğinize, yüreğinize, güzel gönlünüze sağlık... minettarım...
Saygılarımla,
Mugecim eline emeğine yüreğine sağlık
Teşekkür ederim canım.emeğine sağlık Müge'cim![]()
![]()