- Reaksiyon puanı
- 3,993
- Web sitesi
- tr.pinterest.com
- WebSite
- Siteye Git
teşekkürler gardas, aynen çok kişi faydalanabilecek, dediğin gibi arka plan eklendiyse silmeleri gerek aynı zamandada şeffaf yapmaları gerekirAbim emeğine sağlık çok teşekkürler faydalı bir paylaşım olmus bir cok radyocu arkadaşımız faydalanacaktır.Ben bir hususda arakadaslarımızı uyarmak istiyorum.Chameleon chat kullanan arkadaslar admin panelden tema url eklediyse onu silsinler
Emeginize saglik cok güzel paylasim olmus yapmaya calisicam
Teşekkürler MügeÜyelerimizin faydalanacagı güzel bir bilgilendirme paylaşımı olmuş @KAMANLI. Emegine sağlık.
TeşekkürlerEmeginize saglik cok güzel paylasim olmus yapmaya calisicam
Metaveriye örnek veriyorum KRAL001 gibieline emegine saglık ben ekledim admin panelindende urlyı sildim radioboss kullanıyorum yayın aldıgımda tema degişmiyo radiobossun neresine gircez dj ismini yada benmi yanlış yapıyorum
tesekkur ederim hallettimMetaveriye örnek veriyorum KRAL001 gibi
teşekkürler gardas varolasunAbi sesine yüregine emegine saglık ilac gibi paylasim cok kisinin işine yarıyacaktır sağolasın
emeklerine saglık hemşommmmmEmeginize saglik cok güzel paylasim olmus yapmaya calisicam
Teşekkürler Mustafa , sizlerin emeği yanında bu ne ki, sagolasınCok emek verilen detaylı bir anlatım olmus eksik olmayın
AMA BEN VİDEODAKİ GİBİ YAPTIM AMA HERŞEY TAMAM DJ SAYFASINI GETİREMEDİMemeklerine saglık hemşommmmm
SELAM ARKADAŞIMCok emek verilen detaylı bir anlatım olmus eksik olmayın