- Reaksiyon puanı
- 604
Latest Thread
Sayın Kantaroğlu![]()
![]()
![]()
![]()
Saat Tube : Guismo
ödevini son dakikada bitiren öğrenci oldum
![]()
Canım Aslıcım
Ata bey![]()
![]()
Tube:Kahlan
Yorum için teşekkürler Vahide. Bir dahaki çalışmada daha dikkatli olurumCanım melodim
çalışmanı beyendim,arka resim güzel sanırım rengini değiştirmişsin ama çok soluk kalmış,sarı yıldızlar malesef olmamış,beyaz çiçeklerde,sanki anaokulu sınıfı gibi süslemişsin,senin çocuk ruhlu oldugunu düşündüm görünce ve gülümsedim.yer zemin çok güzel,kullandıgın renk tube rengine uygun olsun diye yapmışsın ama çok solgun kalmış,bayan tuben güzel,kenar çerçeveni beyenmedim,3D gölgekendirme inner bevel falan onları fazla kullanma,biz grafik çalışması yapıyoruz yani oldukça kibar her an kıralacakmış bi cam parçası gibi düşün grafik çalışmasını tema radyo çalışması yapıyorsunuz,ilerki zamanlarda daha daha iyi olacgını düşünüyorum.Başarılarının devamını dilerim.Bu haftaki Notun:+5 bunu tema değil grafik çalışması yaptıgımızı farketmen için verdim.lütfen grafik ve temayı karıştırmayalım.
Bu hafta iki tane birinci seçemeye karar verdim.
BU Haftanın Birincileri
Dünya
ve
Mustafa Ata
Tebrik ederim ikinizi.
Arkadaşlar bir kaç gündür bende çok yogundum ancak bugün bakabildim,bu arada notunu bilerek düşürdüklerim var sakın yanlış anlamayın daha hırslanıp daha daha daha iyi olmanız için,seyran hocamla görüştüm kimseye inanın haksızlık etmek istemiyorum inceliyorum çalışmalarınızı..sizlerden daha iyi performans bekliyorum.