yayin actigimda chat sayfam tam acilmiyor login butonunun yarisi aciliyor örneklicek olursam. müge hnm sanirim konu acmis sayilirim ilginize
lr

Latest Thread
Rica ederim Baran bey. Forumumuz her zaman üyelerimizin hizmetindedir. Elimizden geldigince yardımcı oluyoruz. Her zaman bekleriz efm.tekrar selamlar. müge hanim size nasiletsem bilemyorum emegine yüregine saglik. harika oldu yardimlariniz icin
ederim . gürüsmek üzere hosca ve dostca kalin
bu konuda mütevazi olmaya calismakla beraber haklarimi kullanacagimdan emin olabilirsiniz. bende foruma faydali olabilmek adina calismalarimi yollayacagim insAllah begenen olur.Rica ederim Baran bey. Forumumuz her zaman üyelerimizin hizmetindedir. Elimizden geldigince yardımcı oluyoruz. Her zaman bekleriz efm.
Çalışmalarınız bekliyoruz. Emek verilen her sey mutlaka begenilir. Şimdiden kolay gelsin.bu konuda mütevazi olmaya calismakla beraber haklarimi kullanacagimdan emin olabilirsiniz. bende foruma faydali olabilmek adina calismalarimi yollayacagim insAllah begenen olur.
sizlerede kola gelsin. reklam olurmu bilmem ama sabit bir yerim yok dinlemek adina radio adresinizi alabilirmiyim. calisma yaparken dinlemek isterim var ise :_)Çalışmalarınız bekliyoruz. Emek verilen her sey mutlaka begenilir. Şimdiden kolay gelsin.
sizlerede kola gelsin. reklam olurmu bilmem ama sabit bir yerim yok dinlemek adina radio adresinizi alabilirmiyim. calisma yaparken dinlemek isterim var ise :_)
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.1008037 benim radyom
Rica ederim Barbaros.Müge sağol emeğine saglık
Evet geç oldugu için kapattım. Başka zaman buyrun gelin. Teşekkür ederiz. Sizde Allaha emanet olun. Hayırlı geceler.harika cokedrim. sanirim suan kapalisiniz . nasipse baska zaman insallah. flatcast ailesine selam ve aygilarimla Allah a menaet olun.