Ben Naçizane Bir Ozanım, Fildişi kulelerde yada oturup masa başında şiir yazan makale-i edebiyat parçalayan bir kişi değilim Halk içindeyim ve Halk içinde olmak zorundayım ÖZELLİKLE TRAKYA BÖLGESİNDE EDİRNE KIRKLARELİ TEKİRDAĞ İL VE İLÇELERİNDE BOĞAZI TOKLUĞUNA FESTİVALLER İÇİNDE İLK EVET TÜRKÜYEDE BİR İLK (FESTİVAL içinde "Şiir Dinletisi Programı" Yaptım YIL 2002 Öncesinde VARSA BUYURSUN İDDİA ETSİNLER)ŞİİR DİNLETİ PROGRAMLARI YAPTIM. AÇIKÇA İFADE EDEYİM Kİ, ATATÜRKÇÜ KİMLİĞİMİ HİÇ BOZMADIM SIRF BİZLERİ HALK İLE BULUŞMAMIZI ENGEL İÇİN;" ŞİİR YAZARI OLSA OZAN OLSA AMENNA" YORUMCUYU 20 DAKİKALIK PROGRAM İÇİN AFEDERSİNİZ EŞEK YÜKÜ PARA ödeyerek ve BİZE NİSPET EDERCESİNE konuk edince BEN o BELEDİYE BİRDAHA PROGRAM YAPMADIM. ZATEN HİÇ BİR YERDE PROGRAM Yapılmadı. FESTİVALLER DE, ŞİMDİ ŞİİRLERDEN OZANLARDAN YAZARLARDAN YANA ÖKSÜZ ...
ÖZETLE; Atatürkçü Kimliğinizi Görünce FESTİVAL PROGRAMLARINDAN SONRA FIRSAT BULDUKÇA ESKİ FLATCAST RADYOLARDA ÇOK ZAMAN SAZIMIZLA SÖZÜMÜZLE PROGRAMLARA YAPMAK İÇİN YÖNELMİŞTİR o KAPANDI VE ardından farklı Radyo platformları OLUŞTUĞUNU ARKADAŞLAR VASITASIYLA ÖĞRENDİM VE BU NEDENLE SİTENİZE YÖNELDİM. Google de binlerce sayfada izinli izinsiz yayınlanmış şiirlerim, Türkülerim var. STÜTYO ÇALIŞMALARIM BESTE VE güfte Çalışmalarım VAR. HER ZAMAN RADYO BAŞINDA OLAMAM. BELKİ BİR dJ BULURUM Kendi ŞİİRLERİMİ OZANLARIMIZIN ŞİİRLERİ VE TÜRKÜLERİNİ yayımlama FIRSATI BULURUM UMUDUYLA BURAYA GELDİM Radyoya bir hafta bile deneme fırsatı vermeden Üstelik Kendi mahlasımla KENDİ "Neferi" mahlasımla ADIMA ve 9227 sid no ile TürküHANE adına birde bana yardımcı olarak öteden beri tanıdığım bir arkadaşıma Nick Oluşturdum. "BenMasum" Nikli bir arkadaşımız yardımıyla ilk yayınımızı yaptık Mutlu olmuştuk Teşekkür de ettik yardımları için helallikte aldık
Dedim ya bizler Halk İçin Halk İçinde olmak onlardan aldığımızı onlara vermek zorundayız şahsen ben masa başı ısmarlama şiir yazamam
Ne yaptım neylerdim, Kusurumuz nedir bilmedim, kimin tavuğuna kişi dedim anlamadan Radyomu ve Nikleri kapattınız,sağlık olsun.
Ömrümün baharı, yazı, sonbaharı ,kışı
Dönüyor bu devran yaşıyorum sıra dışı
Taş olsaydım da çakılı kalsaydım diyorum,
Hiç istemiyorum bazen bu yaradılışı !
Her şeye Rağmen Surç-i Kelam,etmişsek Affola
Sevgiler selamlar