Teşekkür ederim.Emegine yüregine saglık harika paylasım icin cok tesekkürler.. tebrikler
Latest Thread
Teşekkür ederim.Emegine yüregine saglık harika paylasım icin cok tesekkürler.. tebrikler
Teşekkür ederim. İndeximi istiyorsunuz yoksa resimden temamımüge emegine sağlık çok güzel olmuş radyo temasını benim için yapabilirmisiniz tşkler
radyo kurmanızı istemiştim mümkün se..Teşekkür ederim. İndeximi istiyorsunuz yoksa resimden temamı
radyo kurmanızı istemiştim mümkün se..Teşekkür ederim. İndeximi istiyorsunuz yoksa resimden temamı
Radyo kurmuyorum maalesef. Forumumuzda kurulum tarifi var. Shoutcast Caster Fm Radyo Rehberi bu bölümü inceleyerek kurabilirsiniz.radyo kurmanızı istemiştim mümkün se..
tşkler ederimmRadyo kurmuyorum maalesef. Forumumuzda kurulum tarifi var. Shoutcast Caster Fm Radyo Rehberi bu bölümü inceleyerek kurabilirsiniz.
Rica ederim.tşkler ederimm
Özel index yapmıyorum @Sonnenschein. Begendiginiz index varsa onu ayarlayabilirim.Merhaba Müge,benim sizden bir ricam olcak..Radyomda sizin eski indexlerinizden var ve telefondan girince Player gözükmüyo ...Bana yeni bir index yapar misiniz cok sevinirim .. Tesekkür ederim simdidenn
Emegine saglık Mügecim..Rica etsem Geceye Tiryaki yazar mısın...
Teşekkür ederim @qulumse__ radyo linkini verirsen kodlarınıda ayarlıyımçEmegine saglık Mügecim..Rica etsem Geceye Tiryaki yazar mısın...
Teşekkür ederim @qulumse__ radyo linkini verirsen kodlarınıda ayarlıyımç
CÖZÜLDÜ - SERENAT İNDEX GECEYE TİRYAKİ FM İÇİN DÜZENLENDİ indexinizi keyifli yayınlarda kullanın @qulumse__Emegine saglık Mügecim..Rica etsem Geceye Tiryaki yazar mısın...
Çok tesekkür ederim Mügecigim emeklerine saglık....CÖZÜLDÜ - SERENAT İNDEX GECEYE TİRYAKİ FM İÇİN DÜZENLENDİ indexinizi keyifli yayınlarda kullanın @qulumse__
Rca ederim canım.Çok tesekkür ederim Mügecigim emeklerine saglık....