Latest Thread
Güzel yorumuna çokvayyyy ki ne vayyyyy
sanki bir çiçekçi geçmis siteden de sayfalara gülleri saçmış, kokuları etrafa yayılmış,bülbüller namede sanki
öyle huzur saçılmış temalara.dedim ki bir günün yorgunluğunda dinlenmeli gül bahçesinde ,yaslanmalı huzura ,gönül deminde şiirler içmeli..
o yüzden sona bıraktım sayfalarını.üçünü de çok beyendim.emeğine gönlüne sağlık,paylaşımın için teşekkürler müge
Teşekkür ederim.Güzel paylaşım için emegine yüregine saglik tesekkürler
Teşekkür ederim abim.Güzel paylaşımına teşekkürler Emegine sağlık kardeşim
Çok hoş ve benim renklerim
Teşekkür ederim Nazcım. Yeni gördüm yorumunu yarın yazıp eklerimÇok hoş ve benim renklerimEmeğine sağlık Mügecim, Naz yazabilir misin canım?
Çok teşekkürler...![]()
Teşekkür ederim canım..Teşekkür ederim Nazcım. Yeni gördüm yorumunu yarın yazıp eklerim
Teman hazır @naz CÖZÜLDÜ - PEMBE GÜLLER NAZ İÇİN DÜZENLENDİ linkten alabilirsin canım. Keyfle kullan.Teşekkür ederim Nazcım. Yeni gördüm yorumunu yarın yazıp eklerim
Teşekkürler canım..Teman hazır @naz CÖZÜLDÜ - PEMBE GÜLLER NAZ İÇİN DÜZENLENDİ linkten alabilirsin canım. Keyfle kullan.
Rica ederim Nazcım.Teşekkürler canım..![]()
Teşekkür ederim.Emeğine yüreğine sağlık harika paylaşım için teşekkürler tebrikler
Teşekkür ederim.Emeginize sağlık paylaşım için teşekkür ederim
Teşekkür ederim. Hayırlı Bayramlar Musti can.Emeğine sağlık can....şimdi den huzur dolu bir bayram dilerim Saygılar.