Latest Thread
kodlarını gönderirseniz indexe yerleştiririz.
böyle kod olmazeu4.fastcast4u.com sunucusu ve 6016 numaralı port için genel bakış
müge hanim bu hazirladigimiz indexse kayan dj isim yaza bilme imkanimiz varmı sizden ricamA@hüseyin 0633 Radyo linkinizi verirseniz kodlarını indexe göre ayarlarım.
CÖZÜLDÜ - MÜZİK AŞKI İNDEX ADIGÜZEL FM İÇİN DÜZENLENDİ Keyifli yayınlar dilerim. @hüseyin 0633
selamlar müge hanım bu indexs icin sizden ricam vardı centovaya uygun birde dj simleri radyo ismi : Angara 06 Fm olarak yardimci olursanız sevirim
Daha önce adıgüzel fm için istemiştiniz. Kayan yazılı olarak eklemiştim. Ayrıca Ankarafm içinmi istiyorsunuz.selamlar müge hanım bu indexs icin sizden ricam vardı centovaya uygun birde dj simleri radyo ismi : Angara 06 Fm olarak yardimci olursanız sevirim
<script id="cid0020000429297128022" data-cfasync="false" async src="//st.chatango.com/js/gz/emb.js" style="width: 250px;height: 350px;">{"handle":"angara06fm","arch":"js","styles":{"a":"CC0000","b":100,"c":"FFFFFF","d":"FFFFFF","k":"CC0000","l":"CC0000","m":"CC0000","n":"FFFFFF","p":"10","q":"CC0000","r":100,"fwtickm":1}}</script>
insallah dogru gönderdim
BUNA YAPACAGIZ CENTOVAYIDaha önce adıgüzel fm için istemiştiniz.
Angara 06 Fm olarak istiyorum sizi de yoruyoruz ama simdiden tesekür ederimDaha önce adıgüzel fm için istemiştiniz. Kayan yazılı olarak eklemiştim. Ayrıca Ankarafm içinmi istiyorsunuz.
radyo linkinizi de gönderirmisinizAngara 06 Fm olarak istiyorum sizi de yoruyoruz ama simdiden tesekür ederim
radyo linkinizi de gönderirmisiniz
centova istiyorsanız onu sizin almanız lazımZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.kolay gelsin
centova varcentova istiyorsanız onu sizin almanız lazım
chatango nunkodu gönderdim size centovanın bilgisini nerden almam gerekneresiChamelon ve centova kodunuzu text dosyasına ekleyip gönderirmisiniz. Verdiginiz linkte hiç bir şey yok bos bir sayfa.
Centovanın paneline girip widgets e tıklayın ordan alacaksınız koduchatango nunkodu gönderdim size centovanın bilgisini nerden almam gerekneresi
<script language="javascript" type="text/javascript" src="Centovanın paneline girip widgets e tıklayın ordan alacaksınız kodu
Üstte bir kod daha olacak onuda gönderin.<script language="javascript" type="text/javascript" src="Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol."></script>
CÖZÜLDÜ - MÜZİK AŞKI ANGARA06 FM İÇİN DÜZENLENDİ sorunsuz yayınlarda kullanın Hüseyin bey.selamlar müge hanım bu indexs icin sizden ricam vardı centovaya uygun birde dj simleri radyo ismi : Angara 06 Fm olarak yardimci olursanız sevirim