Teşekkür ederim Turgay.Aman tanrım bu ne muhtesem ötesi bir basarı bu basarılarınızın devamını dilerim.saygılar efmm
Latest Thread
Teşekkür ederim Turgay.Aman tanrım bu ne muhtesem ötesi bir basarı bu basarılarınızın devamını dilerim.saygılar efmm
Emeğine eliine sağlık mügecim cok begendim caster fm müzik fm yazabilirmisin
Emeginize sağlık rica etsem süperfm yazabilirmisiniz
Radyo adresiniz nedir ona göre ayarlayalım.Emeğine eliine sağlık mügecim cok begendim caster fm müzik fm yazabilirmisin
radyo adresinizi yazarmisinizEmeğine eliine sağlık mügecim cok begendim caster fm müzik fm yazabilirmisin
Radyo adresiniz nedir ona göre ayarlayalım.
radyo adresinizi yazarmisiniz
Geçen hafta size Melodifm olarak index verdim. Radyomu değiştiniz başkasınamı radyo açıyorsunuz.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.radyo kurulum aşamasında oto dj ekliyecegim
başka radyo acıyorumGeçen hafta size Melodifm olarak index verdim. Radyomu değiştiniz başkasınamı radyo açıyorsunuz.
başka radyo acıyorum başkasına değil kendime acıyorum
CÖZÜLDÜ - MÜZİK AŞKI SUPER FM İÇİN DÜZENLENDİ sorunsuz yayınlarda kullan @MelodimZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.radyo kurulum aşamasında oto dj ekliyecegim
Emegine sağlık cok beğendim rica etsem caster.fm müzik fm yazabilrmisinİNDEXİ KULLANMAK İSTEYEN ARKADAŞLARA RADYO İSMİ YAZILIP VERİLECEKTİR. LÜTFEN ALTTAKİ İMZAYI KAPATMAYIN. CASTERFM KULLANIYORSANIZ BİZ ONA GÖRE AYARLAYIP VERİRİZ. TEXT DOSYASINI PAYLAŞMIYORUZ. BİZDEN TALEP EDİN LÜTFEN.
2 radyo ismi mi istiyorsunuz. Size 2 index yazıp verdim ayrı radyolar için. Radyolarınızın linklerini paylaşın lütfen ondan sonra isimleri yazıcam. @MelodimEmegine sağlık cok beğendim rica etsem caster.fm müzik fm yazabilrmisin
Size Melodifm olarak kodlarınızı ekleyerek index verdik. Başka radyo için tekrar kod göndermişsiniz. Kusura bakmayın bundan sonraki indexlerinize kodları kendiniz ekleyin.Emegine sağlık cok beğendim rica etsem caster.fm müzik fm yazabilrmisin
Teşekkür ederim @*Melek*61* CÖZÜLDÜ - MÜZİK AŞKI INDEX JUPITER FM İÇİN DÜZENLENMIŞTIR keyifli yayınlarda kullanın.mügecim emeğine yüreğine sağlık bu index rica edebilirmiyim JUPİTER-FM yazarmisiniz
merhaba index caster fm icin olacak teşekkür ederimTeşekkür ederim @*Melek*61* CÖZÜLDÜ - MÜZİK AŞKI INDEX JUPITER FM İÇİN DÜZENLENMIŞTIR keyifli yayınlarda kullanın.
İstek yaparken baştan belirtirseniz memnun olurum.merhaba index caster fm icin olacak teşekkür ederim
<iframe src='Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.' allow="camera;microphone" width='710' height='500' framespacing='0' frameborder='no' scrolling='no' ></iframe>
<div data-type="newStreamPlayer" data-publicToken="22ad4b94-f0b8-4481-b3ef-82b977f62f37" data-theme="dark" data-color="e81e4d" data-channelId="" data-rendered="false" class="cstrEmbed"><a href="Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.">Shoutcast Hosting</a> <a href="Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.">Stream Hosting</a> <a href="Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.">Radio Server Hosting</a></div><script src="//cdn.cloud.caster.fm//widgets/embed.js"></scr