Latest Thread
harika olmussss emeginize saglık alya yazarmısnızz @MÜGE mmmm
Teşekkür ederim.müge emeğine sağlık güzel paylaşım için tşk
Teşekkür ederim @alya7434 CÖZÜLDÜ - MAVİLİ BAYAN DJ TEMA ALYA İÇİN DÜZENLENDİ keyifli yayınlarda kullan canım.harika olmussss emeginize saglık alya yazarmısnızz @MÜGE mmmm
Teşekkür ederim Barbaros.Güzel paylaşım için emegine yüregine saglik tesekkürler
emeğinizee yüteğinize saglık.. paylaşım için tşkler.. mümkünse BuSee yazarmısınız çok tşkler ....
Teşekkür ederim Lore.Emeğine sağlık Müge..
Teşekkür ederim @ilkan CÖZÜLDÜ - MAVİLİ BAYAN DJ TEMA BUSEE İÇİN DÜZENLENDİ sorunsuz yayınlar dilerim.emeğinizee yüteğinize saglık.. paylaşım için tşkler.. mümkünse BuSee yazarmısınız çok tşkler ....
çok tşkr ediyorum..tyüreğiniz var olsun.. bir ricam olacak.. isim şuanki yerinde sohpetteki isimlerin altınd akalıyor gözükmüyor zahmet olmazsa ismi sağ taraftaki boşluğa alabilirmisiniz. çok özür dielrim baştan söylemeliyidm ama. lütfen.. rica ediyorum.Teşekkür ederim @ilkan CÖZÜLDÜ - MAVİLİ BAYAN DJ TEMA BUSEE İÇİN DÜZENLENDİ sorunsuz yayınlar dilerim.
Rica ederim @ilkan temanızı tekrar düzenleyip aynı yere ekledim ordan alabilirsiniz.çok tşkr ediyorum..tyüreğiniz var olsun.. bir ricam olacak.. isim şuanki yerinde sohpetteki isimlerin altınd akalıyor gözükmüyor zahmet olmazsa ismi sağ taraftaki boşluğa alabilirmisiniz. çok özür dielrim baştan söylemeliyidm ama. lütfen.. rica ediyorum.
Emeklerinize sağlık caster sisteminde olmadıgı için radyom 900-500 yaparak MELTEM yazabilirmisiniz rica etsem .... birde Flattaki gibi dj ismini alta yazabilirmisiniz.Şimdiden emeklerinize sağlık
Teşekkür ederim @MAVİBEYAS CÖZÜLDÜ - MAVİLİ BAYAN DJ TEMA MELTEM İÇİN DÜZENLENDİ keyifli yayınlarda kullanın.Emeklerinize sağlık caster sisteminde olmadıgı için radyom 900-500 yaparak MELTEM yazabilirmisiniz rica etsem .... birde Flattaki gibi dj ismini alta yazabilirmisiniz.Şimdiden emeklerinize sağlık
Teşekkür ederim Musticann.Gene süper bir çalışma Can Tema süper harika olmuş........ Muhteşem
Teşekkür ederim.Emeginize sağlık paylaşım için teşekkür ederim