Merhaba @narciiceqii Resim elimde yok maalesef pinterestten almıştım. Ordan bulabilirsiniz.Mehaba Muge hanım Bu temadakı kızı temada kullanmak üzere sadece resim olarak paylaşmaniz mumkünmü acaba ?
Son düzenleme:
Merhaba @narciiceqii Resim elimde yok maalesef pinterestten almıştım. Ordan bulabilirsiniz.Mehaba Muge hanım Bu temadakı kızı temada kullanmak üzere sadece resim olarak paylaşmaniz mumkünmü acaba ?
Tamam Çok Tskr ediyorum..Resim elimde yok maalesef pinterestten almıştım. Ordan bulabilirsiniz.
Rica ederim.Tamam Çok Tskr ediyorum..
Teşekkür ederim.Elinize emeğinize sağlık.Teşekkür ederim harika süper
Tabi yazarım takipte kalın lütfen.Şimdiden Çok Teşekkür Ederim. Müge Hanım KumTanesiFm Yazabilirmisiniz.
CÖZÜLDÜ - EFSANE İNDEX KUM TANESİ FM İÇİN DÜZENLENDİ @West sorunsuz yayınlarda kullanın.Şimdiden Çok Teşekkür Ederim. Müge Hanım KumTanesiFm Yazabilirmisiniz.
lar mügecim emeklerin var olsun cok ama cok güzel olmus Teşekkür ederim Elfida.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
lar mügecim emeklerin var olsun cok ama cok güzel olmus
CÖZÜLDÜ - EFSANE İNDEX ÖZLEM ATEŞİ FM İÇİN DÜZENLENDİ SORUNSUZ YAYINLARDA KULLAN CANIM. @*ELFIDA*Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
lar mügecim emeklerin var olsun cok ama cok güzel olmus
Mügecim rica etsem qülümsefm yazar mısın...q harfiyle olsun canım...
Emegine saglık Mügecim muhtesem olmus .. Rica etsem qülümsefm yazar mısın...q harfiyle olsun lütfen...
Teşekkür ederim @qulumse radyo isimlerini büyük harfle yazıyorum daha uygun oluyor ama yinede sen bilirsin.Emegine saglık Mügecim muhtesem olmus .. Rica etsem qülümsefm yazar mısın...q harfiyle olsun lütfen...
Tamam öyle olsun senin dedigin gibiTeşekkür ederim @qulumse radyo isimlerini büyük harfle yazıyorum daha uygun oluyor ama yinede sen bilirsin.
Radyo adresinin linkini paylaşırmısın @qulumse__Tamam öyle olsun senin dedigin gibi
Radyo adresinin linkini paylaşırmısın @qulumse__
Radyo adresinin linkini paylaşırmısın @qulumse__