Latest Thread
Teşekkür ederim. Radyonu kurdurdunmu Ugur.ABLAM EMEGINE SAGLIK
SENDEN RICAM ANKARA FM YAZARBILIRMISIN
SELAM EMEGINE SAGLIK MUGE RICA ETSEM KALBIMSIN FM YAZARMISIN COK TESEKKUR EDERIM
Ablam hersey yaptim ben ama sayfamiz da kodu cikmiyor kodunu yanlis yapiyourum heralde Caster fm var bende bide sohbet var bende onlarin kodunu yapamiyourum!Teşekkür ederim. Radyonu kurdurdunmu Ugur.
İndexin hazır @Ugur Yildirim https://www.flatcast.biz/konular/caster-fm-indexi-ankara-fm-icin-duzenlendi.73298/ radyo problemini halledip keyifle kullanırsın insallah.Ablam hersey yaptim ben ama sayfamiz da kodu cikmiyor kodunu yanlis yapiyourum heralde Caster fm var bende bide sohbet var bende onlarin kodunu yapamiyourum!
aSELAM EMEGINE SAGLIK MUGE RICA ETSEM KALBIMSIN FM YAZARMISIN COK TESEKKUR EDERIM
Teşekkür ederim @ASİL*MELEK CÖZÜLDÜ - CASTER FM İNDEXİ EFSANE FM İÇİN DÜZENLENDİ keyifli yayınlarda kullan canım.Emegine SagLik Mügem Efsane Fm YazabiLirmisin Rica Etsem..
Teşekkür ederim Lore.Çok güzel olmuş Müge emeğine sağlık
Teşekkür ederim Barbaros.Güzel paylaşım için emegine yüregine saglik tesekkürler
TSK EDERIM CANMMM EMEGINE SAGLIKKKTeşekkür ederim @ASİL*MELEK CÖZÜLDÜ - CASTER FM İNDEXİ EFSANE FM İÇİN DÜZENLENDİ keyifli yayınlarda kullan canım.
Teşekkür ederim Gülce. İndexe başla bence. Güzel tasarımlar yaratacagına inanıyorum.emeğine gönlüne sağlık müge paylaşımın için teşekkür ederim.
bir geldin pir geldin.bize örnek oldun nasıl yapılacağı hususunda![]()
Rica ederim canım.TSK EDERIM CANMMM EMEGINE SAGLIKKK
Emeğinize sağlık güzel çalışma olmuş Müge hanım.Rica etsem HUZUR FM yazabilir misiniz..
eline emegine saglik mügemm sevda masalı fm yazarmısın rica etsem