Teşekkür ederim İlkan. Uzun süredir şehir dışındaydım. Yeni döndüm. İstegini yazıp ekleyecegim en kısa zamanda. Takipte kal lütfen.harika bir çalışma emeğinize yüreğinze sağlık mümkünse.. iLKAN PUAN yazarmısınızz şimdiden çok tşkler...
Latest Thread
Teşekkür ederim İlkan. Uzun süredir şehir dışındaydım. Yeni döndüm. İstegini yazıp ekleyecegim en kısa zamanda. Takipte kal lütfen.harika bir çalışma emeğinize yüreğinze sağlık mümkünse.. iLKAN PUAN yazarmısınızz şimdiden çok tşkler...
çok tşkr ederimmm emeğiniz yüreğiniz var olsun... saygılarTeşekkür ederim İlkan. Uzun süredir şehir dışındaydım. Yeni döndüm. İstegini yazıp ekleyecegim en kısa zamanda. Takipte kal lütfen.
Rica ederim @ilkan sorunsuz yayınlarda kullanın. CÖZÜLDÜ - AŞK-I MÜZİK İLKAN PUAN İÇİN DÜZENLENDİçok tşkr ederimmm emeğiniz yüreğiniz var olsun... saygılar
Yorum için teşekkür ederim.𝐄𝐌𝐄𝐆̆𝐈̇𝐍𝐈̇𝐙𝐄 𝐒𝐀𝐆̆𝐋𝐈𝐊 𝐏𝐀𝐘𝐋𝐀𝐒̧𝐈𝐌𝐀 𝐓𝐄𝐒̧𝐄𝐊𝐊𝐔̈𝐑𝐋𝐄𝐑
Radyo adresiniz nedir ?emeğine sağlık müge EYVALLAH FM yazarmısın rc etsem
blob:Radyo adresiniz nedir ?
blob:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Yenimi kuruldu radyonuz hiç bir şey yok. Kodlarınız hazırmı.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
evet yeni kuruldu canmm bilgileri nerden gönderebilirim sanaYenimi kuruldu radyonuz hiç bir şey yok. Kodlarınız hazırmı.
Özelden yazdım size ordan gönderin.evet yeni kuruldu canmm bilgileri nerden gönderebilirim sana
İndexinizin textini özelden gönderdim. Sorunsuz yayınlarda kullanın. @qamzeliemeğine sağlık müge EYVALLAH FM yazarmısın rc etsem
Bu indexi gamzeliye özelden göndermiştim @KAMANLI.Merhaba Müge ellerine sağlık
bu indexi eyvallah16fm olarak ayarlayabilirmisin
chattersnet ve caster kodları ek de şimdiden teşekkür ederim