Latest Thread
muhtesemmmmmmmm isterim bunu loresima inanilmazzzzzzzzz
Teşekkür ederimEmeğinize sağlık
tesekkürlerimle merakla bekleyeceğimTabiki Güneş
SLM EMEGİNİZE SAGLİK ZEYNEP YAZARMISINIZ TSKLER
Bu Şiiri Okuyabilirmiyim Yayınlarımda , izninizle ? Kaleminize , Yüreğinize saglık...muhtesemmmmmmmm isterim bunu loresima inanilmazzzzzzzzz
buna derhal bir dörtlüğümü yazayım
Kendimizi büyülü müziğe bırakalım
Sevişsin ruhlarımız tutkuyla
Dans edelim.
Güneş
bu şiirin tamamı şöyle içinden istediğiniz bölümü de kullanabilirsiniz
MİTA
Dans edelim Mita!
Kollarını dola belime
Azad edelim tutsak olan bedenlerimizi
Kendimizi büyülü müziğe bırakalım
Kapatalım gözlerimiziZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.ya
Sevişsin ruhlarımız tutkuyla
Dans edelim.
Gidelim Mita!
Bulutlardan yağan gözyaşlarımızla
Çıkmaz sokaklardakiZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.siz yolun
Sonuna kadar gidelim
Yıldızlarla konuşalım tan ağarana dek
Boşluğun hüznünü söküp atalım içimizden
Karanlık!
Karanlık örtsün üzerimizi
SaklasınZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.koynuna aldığı bizi
Gidelim.
Yorgunuz Mita!
Köprüsüz nehirlerde sürüklenmekten
Kanatsız uçmaya çalışmaktan düşten düşe
Hırnmış bedenlerimizde
Sersefil yaşamaktan
Yorgunuz
Ağız dolusu haykıramamaktan isyanımızı
Avaz avaz ağlayamamaktan
Bağıra çağıra küfür edememekten
Küreksiz sandalda rotasız denizde
Başıboş sürüklenmekten
Yorgunuz.
Konuşalım Mita!
Suskunuz yine
Biz susarsak müzik susar
Güneş doğmayı bırakır içimizde
Dilsiz kalır ruhumuzunZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.ları
Kelimeler düşer alfabelerden
Sesler öksüzleşir dudaklarımızda
Konuşalım
Mita!
Bak!
Gökyüzüne bak!
DolunayZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.ümsüyor çapkınca
Samanyolundan notalar yağıyor
Üryan ürkek bedenimize
Mita!
Sabaha daha çok var
Dola kollarını boynuma
Sadece dans edelim
Unutalım derdi, kederi
Boş verelim her şeyi
Dans edelim
Mita!
Sarıl bana!
Sarıl bana!
Mita!
AY PARÇASI / MEHPARE
15 ARALIK 2023 İSTANBUL
tabiki mihrap isim belirtmek koşulu ile şiirimi yayınınızda okuyabilirsiniz. hatta radyo sidinizi verirseniz sizi dinlemek isterimBu Şiiri Okuyabilirmiyim Yayınlarımda , izninizle ? Kaleminize , Yüreğinize saglık...
Tşk ederim . Yayın Saatlerim belli değil. Rastgele Yayın alıyorum , Bayram Sonuna Kadar . 1536255 Sid numaralı Radyodayım. Nick im Şiir... Sizin Nickiniz Nedir. isim Belirtiyorum Mutlaka Okuduğum Şiirlerde Hiç Şüphenüz Olmasın ..tabiki mihrap isim belirtmek koşulu ile şiirimi yayınınızda okuyabilirsiniz. hatta radyo sidinizi verirseniz sizi dinlemek isterim
Merhaba Mihrap. Şu an radyonuza geleceğim. Radyo nikim ''Gunes*... '' şair adım Ay parçası. Beni ve seslendirdiğim şiirleri youtube kanalımdan da bulabilirsiniz. Youtube kanalım Ay Parçası / Mehpare. yayın aldığınız radyoyu zitaret edeceğimTşk ederim . Yayın Saatlerim belli değil. Rastgele Yayın alıyorum , Bayram Sonuna Kadar . 1536255 Sid numaralı Radyodayım. Nick im Şiir... Sizin Nickiniz Nedir. isim Belirtiyorum Mutlaka Okuduğum Şiirlerde Hiç Şüphenüz Olmasın ..
Merhaba tekrar. 1536255 sidli radyoya geldim. hürrem diye bir dj vardı. genel olarak radyoda ukala bir yığın tip varmış. bana ulasın lutfen acilMerhaba Mihrap. Şu an radyonuza geleceğim. Radyo nikim ''Gunes*... '' şair adım Ay parçası. Beni ve seslendirdiğim şiirleri youtube kanalımdan da bulabilirsiniz. Youtube kanalım Ay Parçası / Mehpare. yayın aldığınız radyoyu zitaret edeceğim
Merhaba Güneş ..Merhaba tekrar. 1536255 sidli radyoya geldim. hürrem diye bir dj vardı. genel olarak radyoda ukala bir yığın tip varmış. bana ulasın lutfen acil