Latest Thread
SELAM ELINIZE SAGLIK COK GZL OLMUS DJ AFİ YAZARMIISNIZ KIRGINLIK YERINEDE HAYATIN TADINI CIKAR BAKTIN OLMUYOR TADINI KACIRANI HAYATINDAN CIKAR YAZARMISINIZ AYSU 07 YERINE AFİTAP YAZMA SANSINIZ VARMI SMDIDEN COK TSKR EDERIM COKMU SEY ISTEDIM ACABA K BAKMAYN ZAHMET VERMEK ISTEMEM...
AYSU07 YINE YAZABILIRSNZ TEMANIN BIRYERINE AMA BAYANIN UZERINDE AFITAP OLSUNMU)) TSKLERSELAM ELINIZE SAGLIK COK GZL OLMUS DJ AFİ YAZARMIISNIZ KIRGINLIK YERINEDE HAYATIN TADINI CIKAR BAKTIN OLMUYOR TADINI KACIRANI HAYATINDAN CIKAR YAZARMISINIZ AYSU 07 YERINE AFİTAP YAZMA SANSINIZ VARMI SMDIDEN COK TSKR EDERIM COKMU SEY ISTEDIM ACABA K BAKMAYN ZAHMET VERMEK ISTEMEM...
AYSU07 YINE YAZABILIRSNZ TEMANIN BIRYERINE AMA BAYANIN UZERINDE AFITAP OLSUNMU)) TSKLER
COK TSKR EDERIM ELINIZE SAGLIKKK COK GZL OLMUSZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.BUYUR KEYİFLE KULLAN
BEN ALAMADIM DOSYAYI INMIOR DIYORZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.BUYUR KEYİFLE KULLAN
merhaba inmiyor dosya veya ben yapamadım tarıf edermısınız bu sekılde hıc ındırmedımZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.BUYUR KEYİFLE KULLAN
fcp olarak atarmısınız rıca etsemZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.BUYUR KEYİFLE KULLAN
fcp olarak atarmısınız rıca etsem
fcp olarak atarmısınız rıca etsem
olarak atarmısınız rıca etsem
Emegine saglikkk rica etsem ZEYNO yazarmisin