- Reaksiyon puanı
- 3,868
- Web sitesi
- tr.pinterest.com
- WebSite
- Siteye Git
Latest Thread
Teşekkürler𝐞𝐦𝐞𝐠̆𝐢𝐧𝐞 𝐬𝐚𝐠̆𝐥ı𝐤. 𝐠𝐮̈𝐳𝐞𝐥 𝐜̧𝐚𝐥ı𝐬̧𝐦𝐚 𝐨𝐥𝐦𝐮𝐬̧. 𝐩𝐚𝐲𝐥𝐚𝐬̧ı𝐦 𝐢𝐜̧𝐢𝐧 𝐭𝐞𝐬̧𝐞𝐤𝐤𝐮̈𝐫𝐥𝐞𝐫.
TeşekkürlerGüzel paylaşım için emegine yüregine saglik tesekkürler
emeğinize yüreğinize sağlık muhteşem çalışmaa ,paylaşımınız için tşkler rica etsem iLkan yazarmısınız ....NoT isim sağ alt köşede olursa memnun olurum. çok teşekkürler.. SAYGILAR........
sayın kamanlı KOKUSU OLSA isimli çalışmanızı aldım çok tşkelr. bunun içinde istek yapmiştim müsait olduğunuzda yazarsanız çok sevinirimemeğinize yüreğinize sağlık muhteşem çalışmaa ,paylaşımınız için tşkler rica etsem iLkan yazarmısınız ....NoT isim sağ alt köşede olursa memnun olurum. çok teşekkürler.. SAYGILAR........
bu çalışmanız için isim i yazıılmasını rica etmiştim sanırım gözden kaçti rica etsem iLkan yazarmısınızz.. çok tşkler.. emeğinize yüreğinize sağlık.. NoT isim sağ alt köşede olursa sevinirim.. SAYGILAR............
PARDON , EVET GÖZUMDEN KACMIS KARDEŞ KUSURA BAKMA BUYUR TEMA BURADA GULE GULE KULLANINbu çalışmanız için isim i yazıılmasını rica etmiştim sanırım gözden kaçti rica etsem iLkan yazarmısınızz.. çok tşkler.. emeğinize yüreğinize sağlık.. NoT isim sağ alt köşede olursa sevinirim.. SAYGILAR............
rica ederimm... kusur deil meşkuliyet çok tşkrler yüreğiniz var olsun.. SAYGILAR..PARDON , EVET GÖZUMDEN KACMIS KARDEŞ KUSURA BAKMA BUYUR TEMA BURADA GULE GULE KULLANIN
teşekkürlerEmegine yüregine saglık harika paylasım icin cok tesekkürler.. tebrikler
TeşekkürlerGüzel paylaşımınıza teşekkürler. Emeginize sağlık.
TESEKKURLER BUYURUN TEMA BURADA GULE GULE KULLANIN CÖZÜLDÜ - EN BUYUK HATIR KENDIME GULLERDE AGLAR İÇİN DÜZENLENDİGÜLSEL PAYLAŞIM EMEĞİNİZE SAGLIK RİCA ETSEM GÜLLERDE AĞLAR YAZARMISINIZ..