Welcome to Flatcast.Biz

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

TEMA GÜLCE BENİ EN GÜZEL SEN ÜZDÜN 2

Gülce

Admin
Yönetici
Admin
Reaksiyon puanı
4,017
BEN-EN-G-ZEL-SEN-ZD-N.jpg

Ekli dosyalar

• BENİ EN GÜZEL SEN ÜZDÜN 2.txt
    51 bayt · INDIRME: 10
sade cok hos siyah gule bayldim emeklerine saglik gulce

Güzel paylaşım için emegine yüregine saglik tesekkürler

Emegine yüregine saglık harika paylasım icin cok tesekkürler.. tebrikler

Emeginize sağlık paylaşım için teşekkür ederim

temanızı linkten alabilirsiniz @hayat34
çok teşekkür ederim emeğinize sağlık.
temanızı linkten alabilirsiniz @hayat34
Gülce Hanım tema çok büyük olmuş nick tarafına giriyor resim rica etsem 1215x700 ölçüye göre yapar mısınız birde ismi sol tara alıp dikey yazabilir misiniz?Zahmet vereceğim ama.

çok teşekkür ederim emeğinize sağlık.

Gülce Hanım tema çok büyük olmuş nick tarafına giriyor resim rica etsem 1215x700 ölçüye göre yapar mısınız birde ismi sol tara alıp dikey yazabilir misiniz?Zahmet vereceğim ama.
Tema büyük olmuş demişsiniz ancak sizin söylediğiniz ölçü benim yaptığım ölçüden daha büyük
buyrun
ALEYNA.jpg

Tema büyük olmuş demişsiniz ancak sizin söylediğiniz ölçü benim yaptığım ölçüden daha büyük
buyrun
ALEYNA.jpg
Merhaba elinize sağlık link yok bunda birde büyük derken resim büyük kalmış nicklerin olduğu tarafa giriyor temanın özelliği kayboluyor ,cidden güzel tema ama nickler bozuyor temanın güzelliğini.Yinede teşekkür eerim zahmet verdim.

gülce emeğine sağlık süper sade tema olmuş

Emeğine sağlık güzel bir çalışma......Harika bir renk uyumu tablo gibi Muhteşem

Üst Alt