Latest Thread
Merhaba Rica etsem EFSUN Yazabilirmisiniz şimdiden emeqinize saqlık
Merhaba efendim iyi yayinlar dilerimMerhaba Rica etsem EFSUN Yazabilirmisiniz şimdiden emeqinize saqlık
Çok teşekkür ediyorummmmMerhaba efendim iyi yayinlar dilerim
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
selam golge abım nasılsın bir rcam var senden bana adige fm diye radyo kurarmısın abım cok rca ediyorum ler ...
paylasimlarinin devamini diliyoruz.emeklerine saglik TsK ederim
Selam bacim sükür iyim insallah sende iyisin bacim. Radyo kurmayi bizim Müge bacim bilir ona derim yardimci olur insallah.selam golge abım nasılsın bir rcam var senden bana adige fm diye radyo kurarmısın abım cok rca ediyorum ler ...
Artık radyo kurulumu yapmıyoruz @savcı kızı egesu. Kurulum ile ilgiler paylaşıldı. Bakarak kendinde kurabilirsin. Shoutcast Caster Fm Radyo Rehberiselam golge abım nasılsın bir rcam var senden bana adige fm diye radyo kurarmısın abım cok rca
selam egerkı o kurulumu yapabilseydim emin olki kimsedenıstemezdim_________________________Artık radyo kurulumu yapmıyoruz @savcı kızı egesu. Kurulum ile ilgiler paylaşıldı. Bakarak kendinde kurabilirsin. Shoutcast Caster Fm Radyo Rehberi
a canım konuyu dikkatlice okuyup kurabilirsin. Kuranlar çok. Resimle işaretleyerek detaylı şekilde anlattı Ata.selam egerkı o kurulumu yapabilseydim emin olki kimsedenıstemezdim_________________________