Welcome to Flatcast.Biz

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

TEMA flatcast bayan tema .... Konuşmak

GÖLGE-07

Vip
Vip
Reaksiyon puanı
9,332
konusmakt7ir4.jpg

Ekli dosyalar

• Konuşmak.fcp
    725 bayt · INDIRME: 24

DeLaL.33

Grafiker
Grafiker
Reaksiyon puanı
1,488
Emeğine Ellerine Sağlık Musti can herzanki gibi güzel bir çalışma paylaşımına tsk

Gülce

Admin
Yönetici
Admin
Reaksiyon puanı
2,228
çalışmalarında bana göre nikin gibi.
gölge ışıkta görülür. gündüz insana bir serinlik sunar gece ise hem bakmak istersin insani acaip bir şekilde çeker bir taraftanda korkutur.
sende bir tuvale işler gibi işliyorsun karanlığın çekici gizemini.bende hem bakmak istemiyorum içinden çıkamıyorum çünkü her bir detayi izlerken ama kendimi bakmaktan da alamıyorum hatta içimden söyleniyorum yapmış yine Musti yapacağını bi kezde söyletme beni diyorum.
bu tarz sana çok yakıştı ben hayran hayran bakıp bir sözün hikayesini izliyorum.
demem o ki ben çalışmalarının hastasıyım emegine gönlüne sağlık

GÖLGE-07

Vip
Vip
Reaksiyon puanı
9,332
çalışmalarında bana göre nikin gibi.
gölge ışıkta görülür. gündüz insana bir serinlik sunar gece ise hem bakmak istersin insani acaip bir şekilde çeker bir taraftanda korkutur.
sende bir tuvale işler gibi işliyorsun karanlığın çekici gizemini.bende hem bakmak istemiyorum içinden çıkamıyorum çünkü her bir detayi izlerken ama kendimi bakmaktan da alamıyorum hatta içimden söyleniyorum yapmış yine Musti yapacağını bi kezde söyletme beni diyorum.
bu tarz sana çok yakıştı ben hayran hayran bakıp bir sözün hikayesini izliyorum.
demem o ki ben çalışmalarının hastasıyım emegine gönlüne sağlık
Bende temaya başlamadan önce baya düşünüyorum acaba nasıl bir çalışma yapsam da Gülce bacım bana yorum yazsın. Bende çünkü senin yorumlarına hastayım ...Sayılar bacım

ebruuu

Üye
Üye
Reaksiyon puanı
63
emeğinize sağlık. EBRU yazarmısınız. tşklerrr..

sunshine

Üye
Üye
Reaksiyon puanı
18
Emeklernize sağlık elleriniz dert görmesin Sunshine Efsun yazarmısınız

Barbaros

Flatcast.biz
Yönetici
Başkan
Reaksiyon puanı
11,633
@GÖLGE-07 can üste ebruu istek yapmıs gecen yıne sordu sana zahmet ılgılenırmısın kardesım

Üst Alt