- Reaksiyon puanı
- 40
Latest Thread
selam bora bu flotlarda radyo ısmı varmıASAGIDAKI DOSYADA istediginiz flotlari radyonuzda isim degisimi yaparak kullanabilirsiniz
Teşekkürler Bora.ASAGIDAKI DOSYADA istediginiz flotlari radyonuzda isim degisimi yaparak kullanabilirsiniz
rica ederimTeşekkürler Bora.
coksiz icindeki yazilari degisip radyo isminizi yazabilirsiniz
karistirmayin ayni kisi degilim o bora baska ben baskayimcokederım emeklerıne saglık cok temanı kullandım hakını helal et lutfen
pardon pardon pardon_______________cokederım emeklerıne saglık cok temanı kullandım hakını helal et lutfen
ALLAH,IM çok şükür benden baska savcı kızı egesu yok en azından kımseyle karısmampardon pardon pardon_______________
ALLAH,IM çok şükür benden baska savcı kızı egesu yok en azından kımseyle karısmampardon pardon pardon_______________
pardon pardon pardon_______________ALLAH,IM çok şükür benden baska savcı kızı egesu yok en azından kımseyle karısmam)
rica ederim ugurTSKLER BORA
harıka olmus yaa emeklerıne saglıkselam bora bu flotlarda radyo ısmı varmılr
bora emeklerınıze saglık muhtesem olmus rca etsem suslu olarak tektas.fm dıye yapabılırmısın....rica ederim seven arkadaslar kullanabilir isteyen olur ise paylasim daha yapabilirim
siz hazir flotlari silip oraya istediginizi yazabilirsinizbora emeklerınıze saglık muhtesem olmus rca etsem suslu olarak tektas.fm dıye yapabılırmısın....
rica ederim ugur
pekısiz hazir flotlari silip oraya istediginizi yazabilirsiniz