Welcome to Flatcast.Biz

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

TEMA SELENEMRE BENDE NE EKSILTTINSENIZ

Reaksiyon puanı
305
Tc4806.jpg

Selam Selen kardesim resim secerken ilk dikkat ettim netlik ve boyutu resim büyük olunca da net olur temaya yerlestirirken
Resimde görünen yer image yazan yerde ordanda koyuluk ve renk ayari yapiyorum en sonda Flitre basdinda keskinilk Sharpe yazan yerden de resimi da netlik katiyorum. Bu arada yaptin temalari cok begeniyorum emegine saglik kardesim

Emeginize sağlık paylaşım için teşekkür ederim

Güzel paylaşımına teşekkürler Selen. Emegine sağlık.

Güzel paylaşım için emegine yüregine saglik tesekkürler

Selam Selen kardesim resim secerken ilk dikkat ettim netlik ve boyutu resim büyük olunca da net olur temaya yerlestirirken
Resimde görünen yer image yazan yerde ordanda koyuluk ve renk ayari yapiyorum en sonda Flitre basdinda keskinilk Sharpe yazan yerden de resimi da netlik katiyorum. Bu arada yaptin temalari cok begeniyorum emegine saglik kardesim
TSK EDERIM GÖLGE YARDIMIN ICIN BEGENILERINE COK TSKLER

Üst Alt