Latest Thread
flatcast kapandi simdi yayin alamiyoruz yeni sistem rdyolar acmislar nasil oldunu ogrenmek istiyorum ve yardimci olunmasini rica edyardım istediğiniz konuyu yazarsanız bilgisi olanların cevap vermesi daha uygun olur
yardım istediğiniz konuyu yazarsanız bilgisi olanların cevap vermesi daha uygun olur
radyo kurulumu anlatımıyeni sistem radyosunu nasil kurabilirim yardim istegim budur yardim edermisiniz lutfen
radyo kurulumu anlatımı
BILGI - Caster fm radyo server kurulumu nasıl yapılır ?
Rehberimizin 2.Bölümünde sizlere caster fm radyo server kurulumunu anlatacağım.Daha önce ilk bölümde sizlere blogspot radyo nasıl açılır? anlatmıstım. BILGI - Blogspot radyo nasıl açılır ? 1- Caster.fm Cloud Streaming - Register adresine gidiyoruz 2-Hesap doğrulama linki için mail...www.flatcast.biz
özelden sitenizin adresini yazarsanız yardımcı olurummerhabalar..shoutcast caster fm radyo rehberinden yararlanarak radyomu kurmaya çalıştım ancak indexe chat ve player ekleme bölümünün 7. aşamasına geçemedim olmuyor nedense.iframe kodu ve script kodu ekleyemedim sanırım. nasıl eklicem acaba.yardımcı olursanız sevinirim tşkler
özelden yardım yapmak yasaktır ilgili konunun altında yardım yapabilirsinözelden sitenizin adresini yazarsanız yardımcı olurum
BILGI - Radyo indexe chat ve player ekleme rehberi bu konunun altına yazarak yardım isteyinmerhabalar..shoutcast caster fm radyo rehberinden yararlanarak radyomu kurmaya çalıştım ancak indexe chat ve player ekleme bölümünün 7. aşamasına geçemedim olmuyor nedense.iframe kodu ve script kodu ekleyemedim sanırım. nasıl eklicem acaba.yardımcı olursanız sevinirim tşkler
Konunun altında sorununuzu detaylı yazarsanız yardımcı oluruzkendim halletmeye çalışıcam barbaros bey tşkler..yeterince uyarılmışım rahatsızlık verdim kendim haleltmeye çalışırım halledemezsem de kalır öyle..
Merhaba @EsRaaa Shoutcast Caster Fm Radyo Rehberi bu bölümden bakarak radyonuzu kurabilirsiniz.merhaba arkadaslar yardima ihtiyacim var bilgisi olan varsayardim ederbilirmi bana uzakdan yardim ile yeni sistem rdyo icin