Sorunsuz yayınlarda kullanın @hüseyin 0633
Latest Thread
eemegine saglik tesekür ederimmSorunsuz yayınlarda kullanın @hüseyin 0633
Rica ederim.eemegine saglik tesekür ederimm
Teşekkür ederim.Güzel paylaşım için emegine yüregine saglik tesekkürler
selam muge hanım bu indexsi ilk radyomdada kulanmak istiyrum sizden ricam AngaraFm06 olarak yardmci olursaniz sevinirim centova radyo linksize atiyorum simdiden kolay gelsin tesekür ederim dj isimleri digerine eklemistiniz bunada eklerseniz teşekür ederimSorunsuz yayınlarda kullanın @hüseyin 0633
Aselam muge hanım bu indexsi ilk radyomdada kulanmak istiyrum sizden ricam AngaraFm06 olarak yardmci olursaniz sevinirim centova radyo linksize atiyorum simdiden kolay gelsin tesekür ederim dj isimleri digerine eklemistiniz bunada eklerseniz teşekür ederim
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Hüseyin bey. Tamamdır hallederim. Rica ederim.CÖZÜLDÜ - MÜZİK AŞKI İNDEX ANGARAFM06 İÇİN DÜZENLENDİ indexinizi ikinci radyonuza göre ayarladım @hüseyin 0633 sorunsuz yayınlar dilerim.selam muge hanım bu indexsi ilk radyomdada kulanmak istiyrum sizden ricam AngaraFm06 olarak yardmci olursaniz sevinirim centova radyo linksize atiyorum simdiden kolay gelsin tesekür ederim dj isimleri digerine eklemistiniz bunada eklerseniz teşekür ederim
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
CÖZÜLDÜ - MÜZİK AŞKI İNDEX ANGARAFM06 İÇİN DÜZENLENDİ indexinizi ikinci radyonuza göre ayarladım @hüseyin 0633 sorunsuz yayınlar dilerim.
ederim emegine saglik müzait anda atacam bakacammRica ederim.ederim emegine saglik müzait anda atacam bakacamm
düzenleme icinRica ederim.
ederim yanliz radyo ismi burada Angara Fm06 olamsı gerekti eski radyo indexs adres bakarsaniz sizden ricamevet farkettim onu aynı radyo diye değişmedim degişirim.düzenleme icinederim yanliz radyo ismi burada Angara Fm06 olamsı gerekti eski radyo indexs adres bakarsaniz sizden ricam
Hüseyin bey indexin textini düzenleyip tekrar ekledim. Alabilirsiniz. @hüseyin 0633düzenleme icinederim yanliz radyo ismi burada Angara Fm06 olamsı gerekti eski radyo indexs adres bakarsaniz sizden ricam
tesekür ederimmHüseyin bey indexin textini düzenleyip tekrar ekledim. Alabilirsiniz. @hüseyin 0633
rica ederim.tesekür ederimm
valla sanirimtesekür ederimm
amadikrica ederim.
seninn atdigin pleyr kalsin ama müzik sesi ve tema suan diger chatlogdan kulllanmisvalla sanirimamadik