MÜGE ABLAM SENDEN RICAM ANKARA FM YAZARBILIRMISIN
TSK EDERIM <3
TSK EDERIM <3
Latest Thread
Mügecim bu indexi rica ediyorum lütfen yardımcı olurmusun KALPGÖZÜ.FM radyo ismi eline emeğine sağlık
Tabiki yardımcı olurum canım. Kodlarınızı gönderirseniz indexi düzenlerim.Mügecim bu indexi rica ediyorum lütfen yardımcı olurmusun KALPGÖZÜ.FM radyo ismi eline emeğine sağlık
Bana özel yazarmısın bulamadım özeli rica etsemTabiki yardımcı olurum canım. Kodlarınızı gönderirseniz indexi düzenlerim.
Özele yazdım canım üstteki zarf işaretine tıklarmısın.Bana özel yazarmısın bulamadım özeli rica etsem![]()
İndeki ayarlayıp kodlarını özelden gönderdim @esraca Sorunsuz yayınlarda kullanın canım.Mügecim bu indexi istiyorum rica etsem yardımcı olurmusun. Eline emeğine sağlıksüper KALPGÖZÜ.FM radyo ismi![]()
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ELİNE EMEĞİNE SAĞLIK CANIMİndeki ayarlayıp kodlarını özelden gönderdim @esraca Sorunsuz yayınlarda kullanın canım.
Rica ederim canım.ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ELİNE EMEĞİNE SAĞLIK CANIM
Teşekkür ederim.𝐄𝐌𝐄𝐆̆𝐈̇𝐍𝐈̇𝐙𝐄 𝐒𝐀𝐆̆𝐋𝐈𝐊 𝐏𝐀𝐘𝐋𝐀𝐒̧𝐈𝐌𝐀 𝐓𝐄𝐒̧𝐄𝐊𝐊𝐔̈𝐑𝐋𝐄𝐑
emegınıze sglk
Teşekkür ederim {*SoNsUzUm*}* radyo linkini paylaşırsan ona göre ayarlıyım.Merhaba mügecim emeğine sağlık bu indekx çok hoşuma gitti mümkünse SoNsUzFm olarak yazıp düzenliye bilirmisin canımemeklerin için çok teşekkürler
Teşekkür ederim {*SoNsUzUm*}* radyo linkini paylaşırsan ona göre ayarlıyım.
CÖZÜLDÜ - ALTIN MİKROFON İNDEX SONSUZUM FM İÇİN DÜZENLENDİ indexiniz kodları ile hazır. Keyifli yayınlarda kullanın.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.radyo adresim bu canım