- Reaksiyon puanı
- 413
- Web sitesi
- www.aksarim.com
Evet arkadaşlar tarayıcı kullanmadan flatcast radyosu dinlenebilir, Nasıl mı ?
Aşağıda anlatılan yöntemi adım adım uygularsanız sizde index olmadan rahatlıkla radyoyu dinleyebilirsiniz.
Bir çok internet tarayıcısı yakın bir tarhte NPAPI eklentisini yakın tarihte kullanmama kararı almış, hatta chrome bu eklentiyi kaldırmıştır. Buna karşılık flatcast bir program Flacast Player geliştirerek, ileri tarihlerde kullanabilecek internet aracısız (tarayıcısız) bir alternatif program geliştirip dinleyicilerin hizmetine sunmuştur.
güncel bilgisayarlar direk bu link üzeride programi kurabilirler
kurulum: linke tıklayıp setup indiridiginizde
1. Adım: Yükle diyorsunuz
2. Adım: Kutucuğu seçili hale getirip Next tıklıyorsunuz
3.Adım: Bu bölümde Enable Browser Integration seçili yapıp Apply tıklıyorsunuz
4.Adım: Programımız hazır boş alana Sıd no yazıp Start butonuna tıkladığınızda RADYODASINIZ
Not: Yeni sürüm çıkması durumunda, flatcast playeri actigimizda otamatik olarak güncellenecektir.
Aşağıda anlatılan yöntemi adım adım uygularsanız sizde index olmadan rahatlıkla radyoyu dinleyebilirsiniz.
Bir çok internet tarayıcısı yakın bir tarhte NPAPI eklentisini yakın tarihte kullanmama kararı almış, hatta chrome bu eklentiyi kaldırmıştır. Buna karşılık flatcast bir program Flacast Player geliştirerek, ileri tarihlerde kullanabilecek internet aracısız (tarayıcısız) bir alternatif program geliştirip dinleyicilerin hizmetine sunmuştur.
güncel bilgisayarlar direk bu link üzeride programi kurabilirler
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
kurulum: linke tıklayıp setup indiridiginizde
1. Adım: Yükle diyorsunuz

2. Adım: Kutucuğu seçili hale getirip Next tıklıyorsunuz

3.Adım: Bu bölümde Enable Browser Integration seçili yapıp Apply tıklıyorsunuz

4.Adım: Programımız hazır boş alana Sıd no yazıp Start butonuna tıkladığınızda RADYODASINIZ

Not: Yeni sürüm çıkması durumunda, flatcast playeri actigimizda otamatik olarak güncellenecektir.