Welcome to Flatcast.Biz

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

CÖZÜLDÜ index yerlestirmede sorun

HASAN42

Üye
Üye
Reaksiyon puanı
2
index bora yapmisti yeniden yardim edermisiniz kod yerlestirmesi

Size verdigimiz index hem siz icin degilmis kendi radyonuz degilmis burasi hasan bey siz baskasi icin bizden index ve kodlari yerlestirmemi istemissiniz yani baskasi icin yani bizden neden destek istiyorsunuz gelsin radyosu olucak kisi bizden yardim istesin

Size verdigimiz index hem siz icin degilmis kendi radyonuz degilmis burasi hasan bey siz baskasi icin bizden index ve kodlari yerlestirmemi istemissiniz yani baskasi icin yani bizden neden destek istiyorsunuz gelsin radyosu olucak kisi bizden yardim istesin
Nasil anlamadim radyo bizim baskasi icin deilki

İndex dosyanızı aldığınızda yada kendiniz index düzenlediğinizde yedeğini alınız.
blogger sayfanızda deneme amaçlı yedek bir blog daha açıp orada düzenleyin sonra ana blogger sayfanıza ekleyiniz. veri kaybını en aza indirmiş olursunuz.

İndex dosyanızı aldığınızda yada kendiniz index düzenlediğinizde yedeğini alınız.
blogger sayfanızda deneme amaçlı yedek bir blog daha açıp orada düzenleyin sonra ana blogger sayfanıza ekleyiniz. veri kaybını en aza indirmiş olursunuz.
O kadar bildiklerini sanmıyorum bilseler buraya gelip yardım istemezler.

O kadar bildiklerini sanmıyorum bilseler buraya gelip yardım istemezler.
artık indexleri yöneticiler düzenleyip kodları veriyor. aldıkları text dosyalarını kaydettikten sonra silmezler ise geri yükleme yapabilirler. (sadece bi öneri idi)

Hasan bey size verilen text dosyasını bloggerinize yeniden ekleyin sorun düzelir.

Üst Alt