Latest Thread
hasan bey radyo isminizi yazarmisiniz
İndex yerleştirme konusunu bilmiyorsanız indexlerinizle oynamayın. Bora arkadaşımız size indexinizi tam olarak teslim etti. Emege saygı lütfen.index bora yapmisti yeniden yardim edermisiniz kod yerlestirmesi
İndex yerleştirme konusunu bilmiyorsanız indexlerinizle oynamayın. Bora arkadaşımız size indexinizi tam olarak teslim etti. Emege saygı lütfecok haklisiniz ama bende baska sorunlar oldu oyuzden kusura bakmayin
Nasil anlamadim radyo bizim baskasi icin deilkiSize verdigimiz index hem siz icin degilmis kendi radyonuz degilmis burasi hasan bey siz baskasi icin bizden index ve kodlari yerlestirmemi istemissiniz yani baskasi icin yani bizden neden destek istiyorsunuz gelsin radyosu olucak kisi bizden yardim istesin
radyoyu ben kurdum ama hilal yani öz kardesim ogun yayindaydi djHasan bey radyo sahibi bayan degilmi yani ?? ismini unuttum
ben cok calistigim icin yayin cok almam bi yanlisradyoyu ben kurdum ama hilal yani öz kardesim ogun yayindaydi dj
O kadar bildiklerini sanmıyorum bilseler buraya gelip yardım istemezler.İndex dosyanızı aldığınızda yada kendiniz index düzenlediğinizde yedeğini alınız.
blogger sayfanızda deneme amaçlı yedek bir blog daha açıp orada düzenleyin sonra ana blogger sayfanıza ekleyiniz. veri kaybını en aza indirmiş olursunuz.
artık indexleri yöneticiler düzenleyip kodları veriyor. aldıkları text dosyalarını kaydettikten sonra silmezler ise geri yükleme yapabilirler. (sadece bi öneri idi)O kadar bildiklerini sanmıyorum bilseler buraya gelip yardım istemezler.
ben peri filan tanimam oda kimhasan bey o radyonun yani sahibi kim onu sölermisiniz peri degilmi ??
zeeman 34sizin radyo nikiniz nedir hasan bey