Latest Thread
Teşekkür ederim Serdar.cok guzel emeklerine saglik muge
Oyyy canımm güzel yorumuna çok teşekkür ederim. Gülü sen paylaştın. Temasıda bana kaldı. Seninde emegine sağlık. Hemen yazıp ekliyorum temanı.heyy aklımı aldınız bayannn !
bu kadar zarif, dupduru kusursuz yapmak zorunda mısın baktıkça huzur kaplıyor insanın gönlüne
ben bunu tabikide Gülce ismini rica ediyorum. gül olunca akan sular durur bende
sayfadan çıkasım gelmedi.perfect perfect perfect
paylaşım için teşekkürler Müge
Teman hazır canım CÖZÜLDÜ - SEVDİKLERİNİZE GÜL VERİN GÜLCE İÇİN DÜZENLENDİ keyifli yayınlarda kullan.heyy aklımı aldınız bayannn !
bu kadar zarif, dupduru kusursuz yapmak zorunda mısın baktıkça huzur kaplıyor insanın gönlüne
ben bunu tabikide Gülce ismini rica ediyorum. gül olunca akan sular durur bende
sayfadan çıkasım gelmedi.perfect perfect perfect
paylaşım için teşekkürler Müge
muge supersin emegine saglik super bi tema olmus
Eleştiriye açıgım @birsen58. Benim tarzım bu. Tabi tercih meselesi. Kullandıgım resime en uygun şekilde dizayn etmeye çalışıyorum temanın bütünlügü için. Teşekkür ederim.giris kalin ifade yerleri birazcanli olsa daha hos olurdu sanki elestirigibimioldu ne emeklerin göznurunuza saglikk supersiniz
Güzel yorumuna teşekkür ederim Delal.Emeğine Yüreğine Sağlık Müge harika paylaşımın için
Emegine yuregine saglik harika olmus
Güzel yorumuna teşekkür ederim @ciciEmegine yuregine saglik harika olmus
Temanız hazır @birsen58 TEMAYA DJ İSİM VE İNDEXE RADYO İSİM İSTEK keyifli yayınlarda kullanın.buna yanip sönen bi isim yazarmisin kader diye rica edsem
Merhabalar Emeginize saglik Harika olmus rica etsem B!RS€N yazarmisiniz...
Teşekkür ederim @BİRSEN01 CÖZÜLDÜ - SEVDİKLERİNİZE GÜL VERİN BİRSEN İÇİN DÜZENLENDİ keyifli yayınlar dilerim.Merhabalar Emeginize saglik Harika olmus rica etsem B!RS€N yazarmisiniz...
ederim emegine saglikk müge cok sagolasinTemanız hazır @birsen58 TEMAYA DJ İSİM VE İNDEXE RADYO İSİM İSTEK keyifli yayınlarda kullanın.