Latest Thread
Ses çubugu misafirlerin oldugu yerde sagdaki çizginin yanındaAcemilik zor müge hanım..! temada ses led lerini bulamadım nerede gizli yardımcı olurmusunuz.?
Teşekkür ederim Ege.€megine sağlık Müge hanım, bizlerle paylaştığınız için tşkkrlr..
Güzel yorumuna teşekkür ederim Ecmelcim.£megine SagLık Mügecimm Harika Tema Te$ekkürLer PayLaşım Için TebrikLerr...
Teşekkür ederim.Emeginize sağlık paylaşım için teşekkür ederim
EMEKLERIEN SAGLIK TEK TABANCA ONUR YAZARSAK COK COK HEMDE COK SEVINIRIM ÜSDADIM EMEKLERIEN SAGLIK SAYGILARIMLA
Teşekkür ederim @TEK TABANCA ONUR CÖZÜLDÜ - KİMİN HATASIYDIN TEK TABANCA ONUR İÇİN DÜZENLENDİ keyifli yayınlarda kullan.EMEKLERIEN SAGLIK TEK TABANCA ONUR YAZARSAK COK COK HEMDE COK SEVINIRIM ÜSDADIM EMEKLERIEN SAGLIK SAYGILARIMLA
Teşekkür ederim Refik bey.Müge hanım emeklerinize sağlık çok güzel çalışma olmuş, tebrikler
Teşekkür ederim Barbaros.Güzel paylaşım için emegine yüregine saglik tesekkürler
Teşekkür ederim @efsanefsane CÖZÜLDÜ - KİMİN HATASIYDIN BY APO İÇİN DÜZENLENDİ temanızı linkten alabilirsiniz. Keyifli yayınlarda kullanın.eline yuregine sglık.by apo yazarmsn .tesekkur ederım
En ufak detay bile gözünden kaçmıyor canım. Çok çok teşekkür ederim. Süpersinnolmuş yani abartılı süslemeler olmadanda sadece font kullanımıyla bile gözalıcı oluyorsa ilk bakışta gözlerimi alamıyorsam,seçilen resimlerle renkler bu kadar güzel birbirinde kendini belli ediyorsa diğerini boğmadan nolmuş yani nolmuşşş bi söyle bakim
ben söyliyeyim hayraan hayraann bakılan bi çalışma olmuş nolacak.
emeğine gönlüne sağlık Müge pek bi beyendim
ayrıca imzada gözümden kaçmadı onu ayrıca bi sevdim ismimden dolayı