Latest Thread
Emeginize yureginize saglik
Güzel ve anlamlı paylaşımına Nurcum. Emegine sağlık. Tüm anneler ve anne adaylarının anneler günü kutlu olsun.
Güzel paylaşım için emegine yüregine saglik tesekkürler
Emeginize sağlık paylaşım için teşekkür ederim
Ellerine Emeklerine Sağlık Ablacım Anlamlı bu günde Formumuza gelen gelmeyen Tüm Annelerin Anneler Gününü kutluyor paylaşımına
Harika olmuş efendim eline yüreğine emeğine sağlık can
Güzel ve anlamlı paylaşımına Nurcum. Emegine sağlık. Tüm anneler ve anne adaylarının anneler günü kutlu olsun.
Güzel paylaşım için emegine yüregine saglik tesekkürler
Emeginize sağlık paylaşım için teşekkür ederim
Ellerine Emeklerine Sağlık Ablacım Anlamlı bu günde Formumuza gelen gelmeyen Tüm Annelerin Anneler Gününü kutluyor paylaşımına
Harika olmuş efendim eline yüreğine emeğine sağlık can
Teşekkür ederim ATA.Emeğine yüreğine sağlık harika paylaşım için teşekkürler tebrikler
nilay?34 olarak yazarsanız memnun olurum emeklere
NİLAY_34 PRDnilay?34 olarak yazarsanız memnun olurum emeklere
emeğinize yüreğnize saglik.. muhteşem çalışma ancak görebildim) rica etsemm MeVaa yazabilrimisiniz çok tşkler şimdidenGüzel ve anlamlı paylaşımına Nurcum. Emegine sağlık. Tüm anneler ve anne adaylarının anneler günü kutlu olsun.
Emeğinize sağlık.
bu teömanıza MeVaa yazarmisiniz diye not birakmiştim ama oralı biel olmadınız... gerek yok artık yazmasanızda olur...Emeğinize sağlık.
bu temanıza MeVaa yazarmisiniz diye not birakmiştim ama oralı bile olmadınız... gerek yok artık yazmasanızda olur...
bu temanız için sizden ricam olmuştuu görmedin,zz çok rica ediyorumm.. lütfenn MeVaa yazarmısınızz çok çok tşkler.. emeğinize yüreğinize saglık...
çok ricaaa ediyorummm lütfennnnn çok tşkler...............bu temanız için sizden ricam olmuştuu görmedin,zz çok rica ediyorumm.. lütfenn MeVaa yazarmısınızz çok çok tşkler.. emeğinize yüreğinize saglık...
okadar istek yaptim o temanıza ama umrusamadınızz... bir anneye verielcek hediye oalcakti ama siz. umursamadınız.. birda herkese tşkr edermiş yok yaaa keşke o günün önemini kavrayabilen bi anne olabilseydiniz yazık ...Her birinize çok çok Teşekkür ederim arkadaşlar ...Annelerin gününü kutlamak 1 güne asla sığamaz.